De sjoelclub ontplooit de volgende aktiviteiten:

 1. Competitie avonden
  Dit zijn de reguliere verenigingsavonden. Op deze avonden wordt de interne clubcompetitie gespeeld. Op basis van een persoonlijk gemiddelde sjoelt iedereen in zijn eigen klasse. Deze avonden zijn altijd op dinsdag van 20.00 - 22.30 uur in ons clubgebouw in de regel een maal per twee weken. Het seizoen loopt van eind augustus tot begin juni.
 2. Open toernooi
  Eens per seizoen organiseren we eind oktober een open toernooi. Indien we de kans krijgen dan is dit tevens een ANS bekerwedstrijd. Aan dit toernooi doen sjoelers uit Nederland en Belgie mee, maar het toernooi is ook toegankelijk voor iedereen in de omgeving van Veldhoven. Dit toernooi biedt u de kans om eens een keer kennis te maken met het wedstrijd sjoelen.
 3. ANS wedstrijden
  De sjoelvereniging is aangesloten bij de ANS en daardoor hebben de leden toegang tot de ANS wedstrijden. De leden van de vereniging zijn automatisch lid van de ANS en kunnen meedoen met de voorrondes voor het NK individueel en het NK voor teams. Deze voorrondes worden gespeeld in de maanden oktober tot en met maart. De NK finale voor teams vindt plaats eind maart en de NK finale individueel vindt plaats eind april. Het NK wordt gehouden in de Veluwehal te Barneveld.
  Naast de voorrondes en het NK kunnen ANS leden deelnemen aan de ANS bekerwedstrijden die 6 a 7 keer per jaar gehouden worden. Hieraan nemen veel topsjoelers uit heel Nederland. De bekerwinnaar is degene die over zijn of haar beste 5 wedstrijden de meeste punten behaald.
 4. Clubcompetitie
  De clubcompetitie is een serie wedstrijden waarbij teams van verschillende verenigingen uit een bepaalde regio tegen elkaar uitkomen. Deze teams bestaan uit 4 spelers. Men speelt volgens een bonuspuntensysteem. Een team haalt plus punten als ze boven hun team gemiddelde gooien en min punten als ze eronder gooien. De teamgeest speelt hier een belangrijke rol en het zijn heel gezellige wedstrijddagen. Het aantal teams dat mee kan doen is in principe onbeperkt. Onze verenging behoort tot de ANS regio Zuid.
 5. Feestavond
  Eens per 3 jaar organiseert een groepje leden een grote feestavond.
 6. Open toernooien
  Veel verenigingen in het land organiseren jaarlijks een open toernooi. Leden van onze vereniging doen regelmatig mee aan deze toernooien. De invulling van de toernooien is een taak van de organiserende vereniging. Deze open toernooien qua opzet verschillend en dit maakt deelname voor veel mensen aantrekkelijk.